Snel verkocht en echt prettig geholpen

 

Huis van oudste bewoner van Steenbergen

Precies op zijn 105e verjaardag – in april –  overleed de oudste Steenbergenaar Aart Overtveld. Hij woonde weliswaar de laatste jaren van zijn lange leven in verzorgingstehuis Onze Stede, maar reed nog zeer regelmatig naar zijn eigen woning op Westberg 11 in Steenbergen. Aart Overtveld was namelijk gesteld op zijn zelfstandigheid en hield bewust zijn woning aan.

Snelle verkoop, prettig geholpen

Na zijn overlijden benaderde kleindochter Micha Wolhoff uit Badhoevedorp Koetsenruyter Makelaardij voor de verkoop van deze woning. “Ik werd bijzonder prettig ontvangen en ben uitstekend geholpen. Dat was helemaal plezierig, omdat ik op flinke afstand woon en ik veel zaken over kon laten aan het team van Koetsenruyter. Blij verrast was ik met de zo snelle verkoop van de woning van mijn grootvader. Eind mei in de verkoop gezet en al half augustus verkocht. Dat was geweldig!”.

De markt trekt weer aan: tijd voor verkoop van uw huis

De huizenmarkt trekt gelukkig weer aan. Het afgelopen jaar steeg het aantal verkopen in de gemeente Steenbergen met maar liefst 29 %. Bent u ook van plan om uw huis te verkopen? Maak dan een afspraak met ons. Wij kennen de Steenbergse woningmarkt als geen ander, hebben dertig jaar ervaring en zijn u graag uitstekend van dienst. Contact?

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]