Snelle verkoop door eerlijk en reëel verhaal

 

Eerlijk verhaal en reële presentatie

Bij de begeleiding van de verkoop van Visserstraat 27 te Steenbergen zorgde Koetsenruyter makelaardij voor blije gezichten. “Door Koetsenruyter hebben wij onze woning snel kunnen verkopen. Met een duidelijke en reële fotografie werd de woning mooi gepresenteerd. Dit zorgde voor een eerlijk verhaal naar potentiële kopers, die niet zaten te wachten op snelle praatjes van gladde verkopers.”

Ook begeleiding bij aankoop

Koetsenruyter mocht bij deze klanten ook begeleiding bieden bij de aankoop van hun nieuwe woning aan de Wouwsestraat te Roosendaal. “Door de expertise van Koetsenruyter ging de aankoop prettig en vlot. Ze hebben zowel bij de verkoop als bij de aankoop hun uiterste best gedaan om een goede prijs te ontvangen en te betalen. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.”

De markt trekt aan: tijd voor verkoop van uw huis

Bent u er ook klaar voor om uw huis te verkopen? Dan is dit het juiste moment. In de afgelopen periode zijn er in de gemeente Steenbergen namelijk in totaal 29% meer huizen verkocht dan vorig jaar. Een ideaal moment dus om uw woning in de verkoop te zetten.

Koetsenruyter: al meer dan 30 jaar ervaring met Steenbergen e.o. 

Koetsenruyter makelaardij is met meer dan 30 jaar ervaring dé makelaar voor Steenbergen e.o. Met een vertrouwde en persoonlijke aanpak zorgt Koetsenruyter ervoor dat uw woning of bedrijfspand kundig en voor de juiste prijs wordt aangekocht of verkocht.

Vrijblijvend advies

Plan een vrijblijvende afspraak met ons in en wij zorgen voor de rest. Contact ?

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]