Monique Blom geeft aan dik tevreden te zijn over de begeleiding van Koetsenruyter Makelaardij tijdens het verkoopproces van de woning van haar ouders aan de Anjerstraat in Steenbergen. “De communicatie met Koetsenruyter verliep bijzonder goed, ze zijn heel erg benaderbaar en niet alleen per telefoon of email, het is ook geen probleem om even (zonder afspraak) binnen te lopen. Er werd ook altijd meteen actie ondernomen, zo hoefde ik nooit lang te wachten op een reactie.”


Huizenprijzen blijven stijgen 
Sinds het dieptepunt van de markt in 2013 zijn de huizenprijzen begin 2018 bijna 24,8% gestegen. En de stijgende lijn blijft doorzetten dankzij de extreem lage hypotheekrentes en het herstel van de Nederlandse economie. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een gratis waarde-indicatie aan via onze website . U krijgt op werkdagen binnen 24 uur de waarde van ons terug!

Snelle reactie
Zo fijn; als ik vragen had werd er meteen actie ondernomen!
Goede communicatie en korte lijnen

Beoordeling van Mevr. Blom
Creativiteit: *****
Nakomen afspraken: *****
Snelheid: *****

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]