Dhr. Nijssen en mevr. De Goei waren lovend over de nauwkeurigheid en betrokkenheid van Koetsenruyter Makelaardij tijdens de verkoop van hun woning aan de Wethouder Swagemakerstraat.
“Koetsenruyter gaf aan ons de juiste prijs door, waardoor de woning snel verkocht was! Daarnaast zorgde Koetsenruyter ervoor dat de presentatie van onze woning netjes en realistisch was. Wij zijn zeker tevreden over Koetsenruyter Makelaardij!”

Waarde van uw woning
Met haar ruime ervaring van meer dan 30 jaar in Steenbergen en omgeving, is Koetsenruyter Makelaardij óók voor u de juiste partij wanneer u overweegt uw woning te verkopen. In de oriëntatiefase kunt u online een waarde-bepaling aanvragen via deze pagina klik hier (link invoegen). Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een waarde van ons. Anderzijds komt onze makelaar-taxateur ook graag bij u thuis om geheel vrijblijvend en naar het beste inzicht de waarde van de woning te bepalen. Plan vrijblijvende afspraak met ons via Contact (link invoegen).

Beoordeling van de heer Nijssen en mevrouw de Goei
Creativiteit : ****
Snelheid :*****
Nakomen afspraken : *****

 

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]