Twee kopers dik tevreden over hun bijzondere appartement

Succesvol verkocht: 2 prachtige appartementen in ‘Witte Villa’

Enkele jaren terug al investeerden Wim Eijgelshein en John van der Linden in de restauratie van de ‘Witte Villa’ op de kop van de Kaaistraat in Steenbergen. Zij realiseerden hier vijf luxe appartementen. Recentelijk vonden twee appartementen een koper. Beide kopers waren al inwoners van Steenbergen. Ze genieten nu extra in hun prachtige appartementen op deze zo bijzondere plek in het hart van Steenbergen.

Advies: loop binnen bij Koetsenruyter

De verkopers zijn zeer te spreken over de stap om in zee te gaan met Koetsenruyter Makelaardij na dat ze de appartementen enkele jaren elders in de verkoop hadden staan werden vanuit Steenbergen kopers gevonden. “Wie belangstelling heeft voor een woning in Steenbergen en omgeving doet er goed aan eens bij Koetsenruyter Makelaardij binnen te lopen. Ze geven vrijblijvend graag informatie over het woningaanbod in dit gebied. Met hun dertig jaar ervaring kennen ze de markt hier goed. Contact ? 

Nog 1 appartement beschikbaar in Witte Villa

Het loont zeker ook de moeite om naar het enige nog beschikbare appartement in de Witte Villa te informeren. Dat is namelijk een prachtige kans om te wonen op een werkelijk unieke plek in een comfortabel appartement”.

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]