Meneer van Gijssel en mevrouw Antonissen zijn erg tevreden over de manier waarop het team van Koetsenruyter ze heeft bijgestaan tijdens de verkoop van hun appartement als de aankoop van de nieuwe woning. Ze zijn niets anders dan positief over de gehele gang van zaken.

Verkoop oude woning
 “Vrijwel direct nadat het appartement online stond, met de bijbehorende foto’s en 360 graden video’s, hadden al meerdere potentiële kopers zich gemeld en waren de eerste bezichtigingen ingepland.  Vrij snel daarop hadden meerdere geïnteresseerden een concreet bod uitgebracht en was het appartement supersnel verkocht.”

Aankoop nieuwe woning
Naast de verkoop van de oude woning heeft Clemens ze als aankoopmakelaar ook geholpen met de aankoop van de nieuwe woning.  Zoals ze zelf zeggen, was dit een hele goede beslissing: ‘’Wij hebben Koetsenruyter ook ingeschakeld voor advies en bijstand bij de aankoop van onze nieuwe woning. Eerder hadden wij niet stilgestaan bij het nut van een aankoopmakelaar, maar wij zijn blij dat wij gebruik hebben gemaakt van de diensten van makelaar Clemens Suijkerbuijk. In samenspraak met hem hebben we onder meer de actuele taxatiewaarde afgezet tegen de vraagprijs en de huidige staat van het pand bekeken. Ook hebben we daarbij onze toekomstvisie doorgesproken en op basis daarvan zijn wij tot de benodigde inzichten gekomen om het juiste besluit te nemen: het tekenen van de koopovereenkomst van ons nieuwe huis.’’

Tevreden over het hele proces
Tijdens het hele traject heeft Koetsenruyter meneer van Gijssel en mevrouw Antonissen bijgestaan, geadviseerd en op de hoogte gehouden. Hier waren ze erg tevreden over: “Wij raden Koetsenruyter niet alleen als verkoop- maar zeker ook als aankoopmakelaar aan iedereen aan! De korte lijntjes waren erg prettig en alles ging in goed overleg.”
Wij wensen de heer van Gijssel en mevrouw Antonissen veel woonplezier in hun nieuwe huis!

Uw woning ook zorgeloos verkopen?
Wilt u uw huis verkopen? Neem dan contact met ons op via 0167563301.

Beoordeling van de heer van Gijssel en mevrouw Antonissen
Creativiteit : *****
Snelheid :*****
Nakomen afspraken : *****
 
 

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]