Koetsenruyter biedt prettig persoonlijk contact en is recht door zee


Prettig persoonlijk contact

Dhr. van Duuren klopte bij ons aan voor de verkoop van zijn woning aan de Stationsstraat in St.-Philipsland, nadat hij zijn zinnen had gezet op een groter huis 50 meter verder op. “Bij Koetsenruyter had ik direct een goed gevoel. Het contact was prettig en persoonlijk, soms ook even voor een korte vraag via whatsapp. Het team van Koetsenruyter is lekker normaal in de omgang, recht door zee en schakelt snel. Precies wat ik zocht in een makelaar. Door hun professionele aanpak is mijn huis voor een goede prijs verkocht. Als ik in de toekomst weer een makelaar nodig zou hebben, dan zal ik zeker weer als eerste naar Koetsenruyter stappen.”

Koetsenruyter: al meer dan 30 jaar ervaring met Steenbergen en omgeving 

Koetsenruyter makelaardij is met meer dan 30 jaar ervaring dé makelaar voor Steenbergen e.o. Met een vertrouwde en persoonlijke aanpak zorgt Koetsenruyter ervoor dat uw woning of bedrijfspand kundig en voor de juiste prijs wordt aangekocht of verkocht.

De laatste presentatietechnieken

Koetsenruyter past bij de verkoop van uw pand zonder meerkosten de laatste presentatietechnieken toe, waaronder 360° foto’s, film en 3D tekeningen.

Vrijblijvend advies

Plan een vrijblijvende afspraak met ons in en wij zorgen voor de rest. Contact ? 

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]