Wat een service; ik kon altijd binnenlopen op kantoor!

Goede begeleiding tijdens het verkoopproces

De heer van der Jagt zegt dik tevreden te zijn over de goede begeleiding van Koetsenruyter Makelaardij tijdens het verkoopproces van zijn woning aan de David van Orliensstraat in Steenbergen. "Op ieder moment kon ik met al mijn vragen binnenlopen. De vriendelijke dames op kantoor maakten altijd tijd voor mij."

Mooie presentatie 

In het pand aan de Kaaistraat in Steenbergen beschikt Koetsenruyter Makelaardij over een zeer ruime winkeletalage. Dit biedt ons de mogelijkheid om alle panden op een mooie manier te presenteren. Onlangs hebben wij onze etalage vernieuwd, waardoor alle aangeboden panden nóg beter tot hun recht komen.  

Waarde woning?

Met haar ruime ervaring van meer dan 30  jaar in Steenbergen en omgeving, is Koetsenruyter Makelaardij óók voor u de juiste partij wanneer u overweegt uw woning te verkopen. In de oriëntatiefase komt onze makelaar-taxateur heel graag bij u thuis om geheel vrijblijvend en naar het beste inzicht de waarde van de woning te bepalen.

Vrijblijvend advies

Plan een vrijblijvende afspraak met ons in en wij zorgen voor de rest. Contact ? 

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]