Dik tevreden over aankoop van bedrijfspand


Tevreden aankoop

“Voor de uitbreiding van mijn onderneming was ik op zoek naar een bedrijfspand. Ik ben bijzonder tevreden met de snelle en prettige ondersteuning van Koetsenruyter. Dankzij hen kan ik mijn groeiambities invulling geven in het bedrijfspand aan de van Andelstraat”, aldus ondernemer Hensen van Dakraam Steenbergen. 

Koetsenruyter: al meer dan 30 jaar ervaring met Steenbergen e.o. 

Koetsenruyter makelaardij is met meer dan 30 jaar ervaring dé makelaar voor Steenbergen e.o. Met een vertrouwde en persoonlijke aanpak zorgt Koetsenruyter ervoor dat uw woning of bedrijfspand kundig en voor de juiste prijs wordt aangekocht of verkocht.

De laatste presentatietechnieken

Koetsenruyter past bij de verkoop van uw pand zonder meerkosten de laatste presentatietechnieken toe, waaronder 360° foto’s, film en 3D tekeningen.

Vrijblijvend advies

Bent u er ook klaar voor om uw huis of bedrijfspand te verkopen? Plan dan een vrijblijvende afspraak met ons in en wij zorgen voor de rest. contact?

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]