Duidelijk, vriendelijk en snel resultaat. Wat wil je nog meer?


Bij de begeleiding van de verkoop van Van Polenstraat 12 te Steenbergen zorgde Koetsenruyter makelaardij voor tevreden klanten. “Door Koetsenruyter hebben wij onze woning snel kunnen verkopen.”

“Het hele traject was voor ons bijzonder prettig. We kregen duidelijke uitleg vooraf en tijdens het gehele proces. We werden daarnaast tijdig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. En dat alles op een vriendelijke manier.”

De markt trekt aan: tijd voor verkoop van uw huis

Bent u er ook klaar voor om uw huis te verkopen? Dan is dit het juiste moment. In de afgelopen periode zijn er in de gemeente Steenbergen namelijk in totaal 29% meer huizen verkocht dan vorig jaar. Een ideaal moment dus om uw woning in de verkoop te zetten.

Koetsenruyter: al meer dan 30 jaar ervaring met Steenbergen e.o. 

Koetsenruyter makelaardij is met meer dan 30 jaar ervaring dé makelaar voor Steenbergen e.o. Met een vertrouwde en persoonlijke aanpak zorgt Koetsenruyter ervoor dat uw woning of bedrijfspand kundig en voor de juiste prijs wordt aangekocht of verkocht.

Vrijblijvend advies

Plan een vrijblijvende afspraak met ons in en wij zorgen voor de rest. Contact ? 

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]