We zijn erg tevreden; we hadden er totaal geen omkijken naar

 

Bekende makelaar met goede referenties

Bij de verkoop van hun woning aan de Kapelaan Kockstraat op de Welberg, klopte familie Moerland aan bij Koetsenruyter Makelaardij. “Koetsenruyter is binnen Steenbergen en omgeving een bekend makelaar. Daarnaast hebben we diverse goede verhalen gehoord van andere verkopers.”  

Vriendelijke begeleiding zonder zorgen

“We werden op een nette en rustige manier geholpen en als iets onduidelijk was, dan werd dit goed uitgelegd. Voor vragen tussendoor kan je altijd even binnenlopen en word je op een vriendelijke manier te woord gestaan. Koetsenruyter verzorgt de volledige verkoop zonder dat je er zelf nog iets aan hoeft te doen. Kortom: we zijn erg tevreden!”.

Koetsenruyter: al meer dan 30 jaar ervaring met Steenbergen en omgeving 

Koetsenruyter makelaardij is met meer dan 30 jaar ervaring dé makelaar voor Steenbergen e.o. Met een vertrouwde en persoonlijke aanpak zorgt Koetsenruyter ervoor dat uw woning of bedrijfspand kundig en voor de juiste prijs wordt aangekocht of verkocht.

De laatste presentatietechnieken

Koetsenruyter past bij de verkoop van uw pand zonder meerkosten de laatste presentatietechnieken toe, waaronder 360° foto’s, film en 3D tekeningen.

Vrijblijvend advies

Plan een vrijblijvende afspraak met ons in en wij zorgen voor de rest. Contact?

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]