Zeer tevreden kijken dhr. en mevr. Makansi terug op de verkoop van hun woning aan de Molenweg 5 in Steenbergen.
 

Geen moment zorgen gemaakt!

Dhr. en Mevr. Makansi vestigen zich nu definitief in Dubai. “Tijdens de verkoop waren wij al in Dubai, dankzij de goede communicatie van Koetsenruyter Makelaardij hebben wij ons geen moment zorgen gemaakt. Koetsenruyter heeft ervoor gezorgd dat wij onze droom nu kunnen verwezenlijken.”
 
Goede kennis van de woningmarkt
“Koetsenruyter kent de woningmarkt en heeft ons goed geadviseerd. De waarde van ons pand is hierdoor ook goed ingezet. Dit heeft zeker bijgedragen aan de verkoop van onze woning.”
  
Waarde woning?

Met haar ruime ervaring van meer dan 30 jaar in Steenbergen en omgeving, is Koetsenruyter Makelaardij óók voor u de juiste partij wanneer u overweegt uw woning te verkopen. In de oriëntatiefase kunt u online een waarde-bepaling aanvragen via deze pagina klik hier. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een waarde van ons. Anderzijds komt onze makelaar-taxateur ook graag bij u thuis om geheel vrijblijvend en naar het beste inzicht de waarde van de woning te bepalen. Plan vrijblijvende afspraak met ons via: Contact ?
 

Beoordeling van de heer en mevr Makansi 

Creativiteit: *****
Nakomen afspraken: *****
Snelheid: *****

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]