In 2 weken verkocht door de mooie, eerlijke woningpresentatie

 

Mooie, eerlijke woningpresentatie

Familie Brouwers verkocht hun appartement in twee weken tijd. Ze zijn enthousiast over Koetsenruyter: “We hadden niet verwacht dat we in deze tijd zo snel ons appartement zouden kunnen verkopen. Via vernieuwende technieken werd onze woning mooi gepresenteerd op o.a. Funda.nl. Daarbij was belangrijk dat het appartement eerlijk werd gepresenteerd. Precies zoals het is. Personen die onze woning kwamen bezichtigen hadden daardoor de juiste verwachtingen. Dat gebeurt in de praktijk niet altijd. Je ziet soms fotografie langskomen die te mooi is om waar te zijn. Dat is het dan vaak ook, met als gevolg dat mogelijk geinteresseerden teleurgesteld zijn en snel weer afhaken”.

De markt trekt weer aan: tijd voor verkoop van uw huis

Bent u er ook klaar voor om uw huis te verkopen? Dan is dit het juiste moment. In het afgelopen half jaar zijn er in de gemeente Steenbergen namelijk in totaal 29% meer huizen verkocht dan vorig jaar. Een ideaal moment dus om uw woning in de verkoop te zetten.

Koetsenruyter: al meer dan 30 jaar ervaring met Steenbergen e.o. 

Koetsenruyter makelaardij is met meer dan 30 jaar ervaring dé makelaar voor Steenbergen e.o. Met een vertrouwde en persoonlijke aanpak zorgt Koetsenruyter ervoor dat uw woning of bedrijfspand kundig en voor de juiste prijs wordt aangekocht of verkocht.

De laatste presentatietechnieken

Koetsenruyter past bij de verkoop van uw pand zonder meerkosten de laatste presentatietechnieken toe, waaronder 360° foto’s, film en 3D tekeningen.

Vrijblijvend advies

Bent u er ook klaar voor om uw huis te verkopen? Plan dan een vrijblijvende afspraak met ons in en wij zorgen voor de rest. Contact?

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]