Koetsenruyter heeft ons snel en prettig geholpen met aan- en verkoop

 

Snel en prettig geholpen

“Wij zijn zeer tevreden met Koetsenruyter Makelaardij. Zij hebben in een hele korte periode onze woning aan de Oudlandsestraat 39 verkocht én een appartement voor ons aangekocht aan het Floraplein,” aldus blikt het echtpaar Van der Wegen tevreden terug op hun ervaring met Koetsenruyter.

Kundig, persoonlijk en vertrouwd

“De vertrouwde en persoonlijke benadering van Koetsenruyter staat ons bijzonder aan. Daarnaast merk je dat ze jarenlange ervaring hebben als makelaar in Steenbergen e.o. Ze weten precies wat belangrijk is in deze regio voor de aan- en verkoop van een woning.”

De markt trekt weer aan: tijd voor verkoop van uw huis

Bent u er ook klaar voor om uw huis te verkopen? Dan is dit het juiste moment. In het afgelopen half jaar zijn er in de gemeente Steenbergen namelijk in totaal 29% meer huizen verkocht dan vorig jaar. Een ideaal moment dus om uw woning in de verkoop te zetten.

Vrijblijvend advies

Koetsenruyter makelaardij is met meer dan 30 jaar ervaring dé makelaar voor Steenbergen e.o. Plan een vrijblijvende afspraak met ons in en wij zorgen voor de rest. contact ?

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]