Waarom kiezen voor Koetsenruyter makelaardij te Steenbergen:

 
  • Duidelijke makelaar; wij maken duidelijke afspraken met u. Geen gladde praatjes, wij doen waarvoor wij ingeschakeld worden. Onze kosten? Gewoon terug te vinden in onze bedrijfsbrochure.

  • Doelgericht; Onze makelaar zal actief in de weer zijn u woning te verkopen, wij zullen alles  in het werk stellen om de koper voor uw woning te vinden. Dan pas zijn wij tevreden.

  • Deskundige makelaar; met jarenlange ervaring in de woningmakelaardij kennen wij de klappen van de zweep. Door de continue bijscholing door onze beroepsvereniging zijn wij prima op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

  • Persoonlijke makelaar; indien u Koetsenruyter Makelaardij inschakelt, heeft u één contactpersoon. Voor u erg duidelijk. De makelaar kent alle ins en outs van uw woning en heeft zo alle kennis in huis om zo snel mogelijk de koper voor uw woning te vinden
     

Heeft u dus verkoopplannen?


Neem dan eens vrijblijvend contact op met KOETSENRUYTER MAKELAARDIJ.

Door onze jarenlange ervaring en specialistische kennis van de woningmarkt zijn wij in staat de verkoop van uw woning, op juridisch correcte wijze, tot een goed einde te brengen. U kunt ook gebruik maken van onze gratis waarde bepaling van uw woning! Wij zien graag u reactie tegemoet.
 

Verzorgingsgebied
Ons verzorgingsgebied is de gemeente Steenbergen met zijn directe omgeving, maar ook Bergen op Zoom en Roosendaal en de omliggende plaatsen behoren er toe. Wij kennen de lokale markt door en door en maken daarnaast gebruik van een uitgebreid woningzoekendenbestand. Ook profiteren onze klanten van uitstekende contacten met collega makelaars uit de Randstad. Dit betekent een groter afzetgebied en een snellere verkoop tegen een goede prijs.

No cure no pay - Verkopen zonder risico
Koetsenruyter is de makelaar die het waar maakt. Wij streven altijd naar het beste resultaat. Daarom werken wij nu ook op ‘no cure no pay’ basis. Met onze heldere tarieven weet u vooraf waar u aan toe bent. Zo heeft u nu al een full-service contract vanaf 1650,- excl. btw op ‘no cure no pay’ basis! Dat is pas verkopen zonder risico!

Gratis presentatie pakket 
Het maken en presenteren van foto’s , 3d tekening, filmpje en 360 graden foto’s zijn op de site van Koetsenruyter makelaardij gratis.
Tevens maakt u via ons kantoor gebruik van een uitgebreid woningzoekenden bestand met daarin meer dan 250 ingeschreven koop-kandidaten alsmede profiteert u mee van onze uitstekende kontakten met collega makelaars uit de RANDSTAD. Dit betekent voor u een groter afzetgebied en een snellere verkoop tegen een goede prijs.


Wilt u de waarde van uw woning weten? 

In de oriëntatie fase is vaak het eerste wat een verkoper wil weten: Wat is mijn woning nu eigenlijk waard? Wij van Koetsenruyter makelaardij kunnen u daarbij helpen. Vul uw gegevens in onderstaande formulier in en u krijgt van ons binnen 24 uur een waardebepaling van een erkende makelaar/ taxateur terug.
Het beste is natuurlijk als u de makelaar/taxateur vrijblijvend uitnodigt voor een gesprek en een bezichtiging bij uw thuis want pas dan krijgt de makelaar  het beste inzicht in de waarde van uw woning. Kijk op de volgende link.

Voor meer informatie omtrent onze werkwijze en verdere voorwaarden kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen. Tel 0167-563301

Bekijk hier de video waarom u nu uw woning zou moeten verkopen.  

 

Zie ook onze klantenmap
Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]