Verkoopstyling heeft haar succes bewezen!

U kunt bij de verkoop van uw huis of bedrijf maar 1 keer een goede indruk maken.  Koetsenruyter kan u daarbij helpen. U krijgt dan adviezen over de meest optimale indeling van de ruimtes, eventuele aanpassingen in het kleurgebruik, opruim- en ordeningstips en interieur en decoratietips. Vervolgens kiest u ervoor om adviezen zelf uit te voeren ofwel om deze te laten uitvoeren. Samen met u maken wij een mooie omgeving waar toekomstige kopers op slag verliefd worden!
 
  • Ruim flink op, ruimte is licht en licht is ruimte. Potentiële kopers willen geen huis kopen waarbij het lijkt of het voor u te klein is geworden! Stel uzelf de vraag: ‘waar bewaar ik het voor, heb ik het echt wel nodig?’
 
  • Zorg voor een lichte, neutrale inrichting. Geen opvallende kleuren maar lichte tinten. Bedenk dat steeds meer mensen een ‘instap klaar’ huis willen. Een paar flinke potten verf maken een wereld van verschil!
 
  • Houd het ‘onpersoonlijk’: geen foto’s, knutsels en specifieke verzamelingen. Het maakt dat het uw huis is, kijkers worden daardoor afgeleid.
 
  • Zorg voor zo min mogelijk achterstallig onderhoud. Loszittend behang, missende of loszittende plinten, gaten in de muur etc. We zien ook vaak gebarsten ramen die nog niet zijn vervangen, informeer eens bij uw verzekering (misschien bent u verzekerd voor het herstel).
 
  • Houd de vloer zoveel mogelijk leeg, oftewel: zet geen spullen op de grond, onder de tafel, in de hoek naast de bank onder de kapstok (en denk ook aan snoeren die over de grond liggen; bind ze op).
 
  • Pas waar nodig een spiegel toe, om een ruimte optisch groter te laten lijken.

Voor meer informatie neemt u contact op met ons kantoor of vult u onderstaande link in 0167-563301 
 

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]