Taxatierapport volgens de richtlijnen van het NWWI en Taxateurs Unie.


Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en Taxateurs Unie zijn  het keurmerk voor woningtaxaties. De taxateurs van Koetsenruyter Makelaardij kennen de stad en de omgeving door en door en kunnen dat aantonen met een zeer grote taxatieportefeuille. 

Een taxatierapport dat wordt uitgebracht door de taxateurs van Koetsenruyter Makelaardij, kan eventueel ter validatie voorgelegd worden aan het NWWI en Taxateur Unie. Elke taxatie is een objectieve waardebepaling van onroerend goed. Meestal is dit ten behoeve van de aanvraag van een hypothecaire geldlening in de vorm van een taxatierapport.
 

De bank kan aan de hand van het taxatierapport beoordelen of een hypothecaire lening al dan niet verantwoord verstrekt kan worden op basis van het aangekochte object. Ook wordt het taxatierapport vaak gebruikt voor aan- of verkoopbeslissingen, voor aangifte successierecht, vaststellen van de huurwaarde of het vaststellen van de beleggingswaarde.
 

Loop eens vrijblijvend bij ons op kantoor in Steenbergen binnen of maak eventueel een afspraak met onze taxateur. We zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0167-563301.

 


U wilt weten wat u huis waard is ?
Kijk op de volgende link

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]