Wonen in Steenbergen

 
De Gemeente Steenbergen bestaat naast de Stad Steenbergen uit de kernen Welberg, Kruisland, De Heen, Heense Molen, Dinteloord en Nieuw-Vossemeer. Het totale aantal inwoners van deze plaatsen bedraagt ongeveer 23.000 tevreden mensen: samen geven zij hun woning een dikke 7,5 als rapportcijfer en hun woningomgeving een 7-.
 
Met zulke resultaten is het geen wonder dat de huishoudens die besluiten een andere woonruimte te zoeken, het liefst in de gemeente zelf blijven wonen. Zowel bestaande woningen als nieuwbouw zijn daarbij populaire opties.
 
In 2012 werden in de Gemeente Steenbergen in totaal 226 huizen verkocht. Maar liefst een vierde van dat aantal werd verkocht door Koetsenruyter. Er mag dus wel gezegd worden dat we een groot marktaandeel hebben binnen de gemeente!
 
Ook de consument in de randstad is weer vaker positief over Steenbergen en de omgeving. De laatste jaren komen er ook weer steeds meer mensen uit de randstad in Steenbergen een woning kopen.
 
Minder criminaliteit en meer ruimte zijn vaak de criteria waarom mensen uit de randstad besluiten hier een woning te kopen. Ook de centrale ligging van Steenbergen doet mee. 30 auto minuten van Rotterdam en Antwerpen.
 

Woningzoekende:

Ook als woningzoekende kunt u terecht bij Koetsenruyter makelaardij.
Wij beschikken over een uitgebreid woningbestand van zowel tussenwoningen als vrijstaande woningen. Mocht het zo zijn dat uw droomwoning er toch niet bij staat, dan kunt u zich natuurlijk altijd laten  inschrijven als woningzoekende en kunnen wij voor u in het bestand van onze collega-makelaars kijken of zij wellicht de geschikte woning voor u hebben. Wij kunnen u dan begeleiden bij de aankoop van de woning.
 

Verkoopbemiddeling:

Goed wonen is voor de meeste mensen een primaire levensbehoefte, een prettige plek om je letterlijk thuis te voelen. Waarschijnlijk niet tegen elke prijs! Koetsenruyter is een belangrijke adviseur bij de besluitvorming van het kopen van een huis. Hij heeft zich verdiept in uw woonwensen en blijft oog houden voor uw belangen. Wij adviseren u omtrent de prijsstelling en voeren voor u op professionele wijze de onderhandelingen. Wij bespreken met u de koopovereenkomst en begeleiden u bij de eindinspectie en de notariële overdracht.
 
Koetsenruyter begeleidt u bij alle facetten van het verkoopproces van uw woning. Als u gaat verkopen bekijken wij uw woning zorgvuldig om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van alle sterke verkoopargumenten. Belangrijke elementen zoals ligging, grootte, karakter, staat van onderhoud, kleurstelling en gebruiksmogelijkheden brengen we in kaart. We geven onze visie op de commerciële waarde van het pand en de wijze waarop het met succes aan de markt is te presenteren.
Daar komt het echte makelaarsvak om de hoek. Deskundigheid, Fingerspitzengefuhl en marktkennis zijn hier van doorslaggevende betekenis. Koetsenruyter maakt precies dat verschil om de verkoop van uw woning tot een succes te maken.


Bron Foto Open monumenten dag

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]