Koetsenruyter al meer dan 30 jaar een begrip in Steenbgergen.

 
Koetsenruyter is opgericht op 29 december 1986 te Dinteloord. Het heette toen nog geen Koetsenruyter maar Koetshuys makelaardij. Medio 1 juli 1989 is de naam veranderd in Koetsenruyter makelaardij. Koetsenruyter makelaardij  was in die tijd actief met een kantoor in Roosendaal, Tholen, Dinteloord en Sint Annaland. Medio 1992 is Koetsenruyter makelaardij zich in Steenbergen gaan vestigingen eerst aan de Grote Kerkstraat 3a en daarna in 2007 aan de Kaaistraat 6 te Steenbergen. Alle overige kantoren zijn in de loop der tijd verkocht.  Alleen koetsenruyter Steenbergen  is over gebleven en is nu het centrum geworden van aan en verkoop van woningen in de omgeving Steenbergen. In 2013 is ons kantoor versterkt met de regiobank. Hierbij kunt u terecht voor al u verzekeringen en financiële zaken.
 

Wie werken er op dit moment bij Koetsenruyter makelaardij:


Onze makelaar is de heer Fred Raaijmakers. Fred is werkzaam vanaf 1998 in de makelaardij. Hij is begonnen bij Buuron Makelaardij en begin 2022 is Fred bij Koetsenruyter makelaardij komen werken.  Voor vragen of als u een woning wil verkopen of kopen dan kunt u natuurlijk altijd bij Fred terecht.


 

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]