Foto 1/18
Foto 2/18
Foto 3/18
Foto 4/18
Foto 5/18
Foto 6/18
Foto 7/18
Foto 8/18
Foto 9/18
Foto 10/18
Foto 11/18
Foto 12/18
Foto 13/18
Foto 14/18
Foto 15/18
Foto 16/18
Foto 17/18
Foto 18/18

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met kantoor en showroom


Op bedrijventerrein Reinierpolder gelegen vrijstaand woonhuis met kantoorruimte, showroom en zwembad. De stijl waarin het object gebouwd is is tijdloos! De fraaie tuin is gesitueerd op het zuiden en is aangelegd met gazon, borders en 2 terrassen.
Indeling: Hal.entree voorzien van schoonmetselwerk wandafwerking, stucwerk plafond, plavuizen vloer, toilet met fonteintje en toegang tot woonkamer middels openslaande deuren. Tevens is er toegang tot de kantoorruimte. Woonkamer voorzien van sierpleister wandafwerking, stucwerk plafond, plavuizen vloer, design allesbrander en 2x openslaande deuren. Open keuken voorzien van tegel wandafwerking, stucwerk plafond, plavuizen vloer en een moderne in U-vorm opgestelde keukeninrichting (Bruynzeel) met diverse Miele inbouwapparatuur o.a.: keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven, combi magnetron, vaatwasser, apothekerskast en draaicarrousel. Bijkeuken voorzien van tegel wanden, stucwerk plafond, plavuizen vloer, wasmachine- en drogeraansluiting. Slaapkamer voorzien van sierpleister wanden, stucwerk plafond en plavuizen vloer. Moderne badkamer voorzien van douche-/bad, wastafel, bidet, toilet en radiator. Kantoor voorzien van sierpleister wandafwerking, systeem plafond en plavuizen vloer. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Showroom/garage voorzien van betonsteen metselwerk, beton vloer, sectionaal deur welke op afstand bedienbaar is en een meterkast.
Plantenkas van ca. 40 m2. Tuinhuisje, achthoekig, ca. 23 m2 voorzien van elektra en met singels gedekt.
Eerste verdieping: Overloop voorzien van sierpleister wanden, laminaat vloer en 2 kasten. Slaapkamer II voorzien van stucwerk wandafwerking- en plafond en laminaat vloer. Slaapkamer III voorzien van stucwerk wandafwerking- en plafond en laminaat vloer. Slaapkamer IV voorzien van stucwerk wandafwerking-/plafond en laminaat vloer. 2de Badkamer voorzien van bad, douche, 2x wastafel, hangtoilet en design radiator. C.v. ruimte waarin de c.v. ketel geschakeld met de boiler. Biljartzaal voorzien van laminaat vloer. Mogelijkheid voor een zolderruimte. Aan de voorzijde staat een roestvrij stalen hekwerk. Aan de achterzijde staat een Heras hekwerk.


Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]