Foto 1/10
Foto 2/10
Foto 3/10
Foto 4/10
Foto 5/10
Foto 6/10
Foto 7/10
Foto 8/10
Foto 9/10
Foto 10/10

Omschrijving

500 m2 winkelruimte in het hart van Steenbergen

KORTE OMSCHRIJVING

De winkelruimte is 500m2 groot met een pui van 11,5 breed. De winkel loopt door achter het trappenhuis van de bovengelegen woningen. De totale breedte van de winkel is circa 17,5 meter en circa 28m5 meter diep.
De winkelruimte is op dit moment voorzien van een tegelvloer, verlaagd plafond met verlichtingsarmaturen, toilet met wasbak, magazijn, kantineruimte, en c.v.ketel. De voorzieningen zijn achtergelaten door een vorige huurder en deze worden "om niet" door de verhuurder beschikbaar gesteld. De huidige indeling kan in overleg naar eigen wens worden aangepast.

LIGGING

De winkel is gelegen in de hoofdwinkelstraat in het centrum van het levendige stadje Steenbergen,
Steenbergen beschikt over een gevarieerd winkelaanbod met tal van speciaalzaken en filialen als de Hema, Kruidvat, Hans Anders, Pearle etc.
Steenbergen is goed bereikbaar en is gelegen tussen de A4, A29, N259 en N57. Het inwonersaantal van Steenbergen is een kleine 25.000 inwoners.


HUURPRIJS.

Er wordt een aantrekkelijke ingroeihuur aangeboden.
1e jaar huurprijs € 3.000,-- per maand.
2e jaar huurprijs € 3.250,-- per maand.
3e jaar huurprijs € 3.500,-- per maand.

Vermelde bedragen zijn exclusief btw.

HUURBETALINGEN.

Bij vooruitbetaling te voldoen per maand.

HUURTERMIJN EN AANVAARDING.

Huurtermijn in eerste aanleg 5 jaar en 5-jarige verlenging. Afwijkende huurtermijn is bespreekbaar.
Aanvaarding kan per direct.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE

Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een bankgarantie dan wel een waarborgsom af te geven ter grootte van drie maanden bruto huurverplichting, te weten drie maanden te vermeerderen met servicekosten en de omzetbelasting.

PARKEREN/BUITENTERREIN/ACHTERINGANG.

Op achtergelegen parkeerterrein zijn ca. 10 parkeerplaatsen beschikbaar welke bijgehuurd kunnen worden. Het parkeerterrein is vanaf de winkel bereikbaar middels de achteruitgang.
Aan de achterzijde kan een buitenterrein gecreëerd worden. Daarnaast is het mogelijk om een grotere achteringang te realiseren.

BESTEMMING.

Het object ligt in het bestemmingsplan "Centrum" en heeft de bestemming centrumdoeleinden o.a. detailhandel, horeca, dienstverlening, kantoor, praktijk enz.
Verhuurder wenst de winkelruimte echter enkel te verhuren ten behoeven van detailhandel of horeca ( afhankelijk van de soort horeca)

Kadastrale kenmerken :
Kadastrale Gemeente : Steenbergen
Sectie : W
Nummer : 241 en andere percelen.


ENERGIELABEL.

De winkelruimte is voorzien van een Energielabel A.

HUURPRIJSHERZIENING.
Jaarlijks, voor het eerst drie jaar na datum huuringang, op basis van wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers alle huishoudens( 2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING.

Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen op grond waarvan zijn opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde "opteringsverklaring"zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondergetekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste van 90% gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

HUUROVEREENKOMST.

De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken op 17 september 2012 is vastgesteld, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 2 oktober 2012 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 59/2012, aangevuld met voor verhuurder bepaalde aanvullende/afwijkingen bepalingen.

ALGEMEEN

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld goed is met zorg samengesteld. Maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.



Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]