Foto 1/10
Foto 2/10
Foto 3/10
Foto 4/10
Foto 5/10
Foto 6/10
Foto 7/10
Foto 8/10
Foto 9/10
Foto 10/10

Omschrijving

Winkelpand


De winkelruimte is 500m2 ( mogelijkheid om twee gedeelte te splitsen)
De totale breedte van de winkel is circa ca 18 m2 meter en circa 20 m5 meter diep.
De winkelruimte is op dit moment voorzien van een vloerbedekking, systeem plafond, toilet met wasbak, magazijn, pantryruimte en c.v.ketel. De voorzieningen zijn achtergelaten door een vorige huurder en deze worden "om niet" door de verhuurder beschikbaar gesteld. De huidige indeling kan in overleg naar eigen wens worden aangepast.

LIGGING
De winkel is gelegen in de hoofdwinkelstraat in het centrum van het levendige stadje Steenbergen,
Steenbergen beschikt over een gevarieerd winkelaanbod met tal van speciaalzaken en filialen als de Hema, Kruidvat, Hans Anders, Pearle etc.
Steenbergen is goed bereikbaar en is gelegen tussen de A4, A29, N259 en N57. Het inwonersaantal van Steenbergen is een kleine 25.000 inwoners.

HUURBETALINGEN.
Bij vooruitbetaling te voldoen per maand.
Huurprijs is incl. Servicekosten en excl. btw.
Huurprijs is een vanaf prijs. ( dit in verband met extra kosten wanneer het pand opgesplitst dient te worden)

AANVAARDING.
Aanvaarding kan per direct.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een bankgarantie dan wel een waarborgsom af te geven ter grootte van drie maanden huur.

BESTEMMING.
Het object ligt in het bestemmingsplan "Centrum" en heeft de bestemming centrumdoeleinden o.a. detailhandel, horeca, dienstverlening, kantoor, praktijk enz.

HUURPRIJSHERZIENING.
Jaarlijks, voor het eerst drie jaar na datum huuringang, op basis van wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers alle huishoudens( 2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.


HUUROVEREENKOMST.
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken op 17 september 2012 is vastgesteld, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 2 oktober 2012 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 59/2012, aangevuld met voor verhuurder bepaalde aanvullende/afwijkingen bepalingen.

ALGEMEEN
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld goed is met zorg samengesteld. Maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]