Foto 1/36
Foto 2/36
Foto 3/36
Foto 4/36
Foto 5/36
Foto 6/36
Foto 7/36
Foto 8/36
Foto 9/36
Foto 10/36
Foto 11/36
Foto 12/36
Foto 13/36
Foto 14/36
Foto 15/36
Foto 16/36
Foto 17/36
Foto 18/36
Foto 19/36
Foto 20/36
Foto 21/36
Foto 22/36
Foto 23/36
Foto 24/36
Foto 25/36
Foto 26/36
Foto 27/36
Foto 28/36
Foto 29/36
Foto 30/36
Foto 31/36
Foto 32/36

Omschrijving

Wat een pareltje, wat een goede locatie!
We hebben weer een schitterende woning in de aanbieding!!
Absolute nieuwstaat, vorig jaar opgeleverd.
Alles erop en eraan --> Helemaal naar de laatste normen gebouwd. Helemaal klaar voor de toekomst!

Prachtig huis om te zien, dicht bij de haven en het leuke strandje van Sint-Annaland.
Kom met ons mee naar binnen en geniet van alles wat je ziet.
Via de voordeur komen we in de hal, vanuit de hal lopen we de ruime uitgebouwde woonkamer in, een hele mooie ruime woonkamer met prachtige open slaande deuren! Aan de voorkant bevindt zich de prachtige witte keuken, echt een pareltje!
In de gang bevindt zich natuurlijk ook nog het toilet en de meterkast, en een mooie ruimte voor de wasmachine en de droger.
Door de prachtige trap in de woonkamer komen we op de boven verdieping, hier hebben we 3 slaapkamers en de zeer mooie badkamer.
Echt van boven tot beneden een pracht van een woning.
Zoals op de foto's te zien is echt alles in balans en alles op elkaar afgestemd.
Als laatste hebben we de mooi zij en achtertuin en we hebben ook nog een berging ( in overleg met de aannemen ), overal is aan gedacht!

Ik wil u graag uitnodigen om de sfeer en beleving van deze prachtige woning te proeven!

Als laatste een kleine impressie van Sint - Annaland en de nieuwbouw wijk Suzannaland:
De kleine wijk Suzannaland ligt tegen het centrum van het dorp aan. Binnen een paar minuten sta je voor de ruime supermarkt of de vele andere ambachtelijke detailhandelszaken. Direct rondom de polder zijn diverse grotere parkeerterreinen te vinden, waar bezoekers hun auto kunnen parkeren. De skyline van de polder wordt gedomineerd door de oudste houten molen in de Provincie Zeeland. Geregeld draaien de machtige wieken van deze prachtige rode molen in het rond en ben je welkom om de molen en de molenaar te bezoeken.
Van Sint-Annaland ben je in 10 minuten in Tholen-stad. Daar tref je het gemeentehuis, het Calvijn College, de supermarkten van Albert Heijn en Aldi en een groot aantal versspeciaalzaken. In 20 minuten sta je in het nabij gelegen Bergen op Zoom. Daar vind je voorzieningen zoals de huisartenspost en het ziekenhuis, middelbare scholen, theater, bioscoop en een grote selectie van winkels en horeca. Het kost je ongeveer 30 minuten om in Goes, Antwerpen, Breda of Rotterdam te komen (mits geen files natuurlijk). Binnen 60 minuten sta je in het hartje van de bijzonder sfeervolle Zeeuwse hoofdstad Middelburg. Kortom Sint-Annaland ligt zeer strategisch tussen al deze prachtige steden.
Wie Sint-Annaland binnenrijdt kan niet om de grote jachthaven heen die het dorp heeft. Het getij bepaalt er het ritme. Sint-Annaland heeft immers een getijdehaven wat ligt aan de Krabbenkreek en is zo direct verbonden met de Oosterschelde, het grootste Nationale Park van Nederland.
De jachthaven en haar faciliteiten zijn bijzonder populair, dankzij de perfecte ligging en niet in de laatste plaats dankzij de diverse horecabedrijven direct in de buurt. Het geeft Sint-Annaland een levendige dynamiek. De bijzondere kwaliteiten van de jachthaven zijn een publiek geheim. Wie er jaarrond geniet van zijn of haar uitvalsbasis naar de Zeeuwse wateren houdt dat graag voor zichzelf en de inwoners van Sint-Annaland zijn bescheiden.


Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]