Foto 1/18
Foto 2/18
Foto 3/18
Foto 4/18
Foto 5/18
Foto 6/18
Foto 7/18
Foto 8/18
Foto 9/18
Foto 10/18
Foto 11/18
Foto 12/18
Foto 13/18
Foto 14/18
Foto 15/18
Foto 16/18
Foto 17/18
Foto 18/18

Omschrijving

In een rustige en kindvriendelijke woonwijk ligt op vrijstaande woning met inpandige garage en met tuin gelegen op het westen en aangelegd met terras, beplanting, gazon en een zij-uitgang.

Oud-Gastel is een dorp met diverse voorzieningen zoals winkels, basisschool en openbaar vervoer. Tevens gunstige ligging ten opzichte van Roosendaal. Rotterdam, Breda en Antwerpen.

INDELING :
Hal/entree voorzien van schoonmetselwerk wandafwerking, schroten plafond, plavuizen vloer en toegang tot betegeld toilet met fonteintje.
Woonkamer voorzien van sierpleister wandafwerking, balken plafond, laminaat vloer, een houtkachel en schuifpui met toegang tot tuin.
Open keuken voorzien van tegel wandafwerking, schroten plafond, plavuizen vloer en een in u-vorm opgestelde keukeninrichting met keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser.
Bijkeuken voorzien van tegel wandafwerking, gipsplaten plafond, plavuizen vloer, fonteintje en wasmachine- en drogeraansluiting.
Inpandige Garage voorzien van meterkast en roldeur.
Eerste verdieping :
Overloop voorzien van metselwerk wandafwerking, houten schroten plafond, laminaat vloer en toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en bergkast met c.v.ruimte.
Slaapkamer I voorzien van sierpleister wandafwerking, balken plafond, laminaat vloer en een schuifpui met toegang tot balkon ( over de gehele achterzijde)
Slaapkamer II voorzien van sierpleister wandafwerking, balken plafond, laminaat vloer en via vaste trap te bereiken bergzolder.
Slaapkamer III voorzien van stucwerk wandafwerking, balken plafond en laminaat vloer.
Badkamer voorzien van tegel wandafwerking, tegel vloer, whirlpool, douche en 2e toilet
Tweede verdieping :
Bergzolder.


Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]