Foto 1/8
Foto 2/8
Foto 3/8
Foto 4/8
Foto 5/8
Foto 6/8
Foto 7/8
Foto 8/8

Omschrijving

Heeft u altijd al gedroomd van u eigen B&B --> Dit is de kans!

Voor paardenliefhebbers / voor een bedrijf aan huis --> eigenlijk voor al u wensen kunt u dit prachtige pand / deze prachtige plek inzetten.

Adembenemend
In een woord -- 'Fantastisch'

Kom met ons mee naar deze geweldige plek. Wat een oase van rust. Van alle gemakken voorzien.

Het laat zicht echt niet allemaal beschrijven dit moet u in het echt beleven en zien. Bel voor een bezichtiging en we leiden u graag rond op deze mooie plek.


In het buitengebied van Steenbergen ligt aan het rustige Maarlo 1 dit droomhuis. Recent geheel vernieuwd van binnen en mooi opgeschilderd van buiten daadwerkelijk een droom om in te wonen. Heerlijk vrij en goed afgeschermd van de weg met rondom heerlijke tuinen. De bouw is bijzonder. De elektrische toegangspoort aan de voorzijde biedt toegang tot de oprit met binnenplaats. Maar of u nu binnen of buiten bent: de pracht en praal met Zuid-Europese invloeden komt u hier overal tegen. Laat u meeslepen door al dat moois en kom met ons mee naar binnen.

Aangenaam wonen en leven in luxe.

Het betreft eigenlijk 2 huizen dus het is zeer geschikt voor een groot gezin. En je kan het heerlijk gescheiden houden, dus opgroeiende kinderen hebben heerlijk de vrijheid. Of je kan het natuurlijk inzetten voor de opa en oma. Echt divers en multifunctioneel!

Heerlijke tuinen met riant tuinhuis (2018) waar het heerlijk vertoeven is! Dus ook voor de paardenliefhebber is dit een buitenkans.
Door de grote bedrijfsgebouwen die er bij zitten is het ook een prachtige kans voor een bedrijf aan huis.

-- Er is zelf een mogelijkheid om nog meer grond / bedrijfshallen over te nemen // vraag daarna aan onze makelaar.Download de brochure van deze woning met foto's, plattegronden en maatvoering!


Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]