Foto 1/19
Foto 2/19
Foto 3/19
Foto 4/19
Foto 5/19
Foto 6/19
Foto 7/19
Foto 8/19
Foto 9/19
Foto 10/19
Foto 11/19
Foto 12/19
Foto 13/19
Foto 14/19
Foto 15/19
Foto 16/19
Foto 17/19
Foto 18/19
Foto 19/19

Omschrijving

Centraal in moderne nieuwbouwwijk en nabij diverse winkels en scholen gelegen tussenwoning met garage en aangelegde tuin op ca. 158 m2 eigen grond. Het bouwjaar van de woning is 1987. De inhoud is ca. 330 m3 excl. de garage. De woning heeft betonnen begane grond- en verdiepingsvloeren.

Begane grond: Hal welke toegang verleent tot de woonkamer, toilet en meterkast. Hal, gedekt met tapijt, spachtelputz wanden en spuitwerk plafond. Toilet voorzien van lichte wand- en vloertegels, closetpot en wastafeltje uitgevoerd in wit. Meterkast (5 groepen, 1 aardlekschakelaar) waar tevens de gas- en watermeter zijn geplaatst. Woonkamer welke toegang verleent tot de half open keuken, trapkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Woonkamer, gedekt met tapijt, lichte behang wanden en spuitwerk plafond. Half open keuken welke toegang verleent tot de achtertuin. Keuken gedekt met gedeeltelijk linoleum en plavuizen, betegelde wand en spuitwerk plafond. In hoekopstelling geplaatst licht keukenblok met dito werkblad. De keuken is voorzien van een enkele wasbak, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven.

1e verdieping: Middels een tussenhalletje welke toegang verleent tot de trapopgang bereikt u de overloop welke op zijn beurt toegang verleent tot 3 slaapkamers, badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping. Overloop, gedekt met tapijt, spachtelputz wanden en spuitwerk plafond. Slaapkamer 1 (ca. 10,5 m2) aan de voorzijde gelegen, gedekt met tapijt, behang wanden en spuitwerk plafond. Slaapkamer 2 (ca. 13,3 m2) aan de achterzijde gelegen, gedekt met tapijt, behang wanden en spuitwerk plafond. Slaapkamer 3 (ca. 7 m2) aan de achterzijde gelegen, gedekt met tapijt, behang wanden en spuitwerk plafond. Badkamer, gedekt met lichte plavuizen, lichte tegelwerk wanden, spuitwerk plafond en voorzien van ligbad, douche en enkele wastafel.

2e verdieping: Middels de vaste trapopgang bereikt u de royale zolder. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasautomaat, de cv ketel van het merk Remeha type Quinta HR van oktober 2003 en de mechanische ventilatie unit met aansluitingen in het toilet op de begane grond, de keuken en de badkamer. Op deze verdieping is zeer eenvoudig een extra kamer te realiseren.

Tuin: Zonnig, privacy vol, gelegen op het westen, voorzien van bestrating, plantenborders, achteruitgang en garage.

Garage: Vrijstaand, voorzien van betonnen vloer, halfsteens wanden, zadeldak met golfplaten (mogelijk asbesthoudend) en stalen kanteldeur.

Deze woning wordt collegiaal aangeboden samen met Assurantienkantoor Nico van Peer B.V.


Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]