Wij kennen de stad en de omgeving door en door

De makelaars en taxateurs van Koetsenruyter Makelaardij kennen de stad en de omgeving door en door. Dit blijkt onder andere uit onze omvangrijke taxatieportefeuille. Iedere taxatie is een objectieve waardebepaling van ontroerend goed en vindt meestal plaats ten behoeve van de aanvraag van een hypothecaire geldlening in de vorm van een taxatierapport. Daarnaast wordt het taxatierapport ook gebruikt voor aan- of verkoopbeslissingen, voor de aangifte van successierecht, het vaststellen van de huurwaarde of het vaststellen van de beleggingswaarde.

Geaccepteerd door NHG en alle hypotheek geldverstrekkers
Een door Koetsenruyter Makelaardij uitgebracht taxatierapport voldoet altijd aan de actuele richtlijnen en kan ter controle en validatie worden voorgelegd aan de validatie-keurmerken voor woningtaxaties; het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en Taxateurs Unie. Na deze controle en validatie is de kwaliteit van het taxatierapport gewaarborgd en wordt deze geaccepteerd door het NHG en alle hypotheekverstrekkers.

Wilt u weten wat Koetsenruyter Makelaardij voor u kan betekenen?
Loop dan eens vrijblijvend bij ons binnen of maak een afspraak met onze taxateur op: T: 0167-563301. Voor een directe waardebepaling, vult u hier uw gegevens in en u krijgt van ons binnen 24 uur een waardebepaling van een erkende makelaar/taxateur terug.
 

Wat is mijn huis waard ? Deel of bekijk wat klanten over ons vertellen.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]